Schadeherstel? 4 jaar garantie

verschillende kaartjes auto's

Autoschade-experts in Venlo

Geen beschadiging is hetzelfde. Toch kunnen we bij Gebr. Steegs met zekerheid zeggen dat praktisch alle autoschade door ons gerepareerd kan worden.

Pod plaat richtwerk

Plaat- en richtwerk

Wanneer u een aanrijding heeft gehad, is het goed mogelijk dat de carrosserie is ontzet. Door middel van plaat- en richtwerk herstellen wij de schade. In onze werkplaats in Venlo beschikken we over een richtbank die meetkundige precisie garandeert. Hiermee kunnen we eenvoudig constateren of uw voertuig nog aan de gestelde fabrieksnormen voldoet.

pod schade taxatie

Schadetaxatie en afhandeling verzekering

Zelfs bij relatief kleine ongelukken kan de schade aan uw auto aanzienlijk zijn. Schade oogt op het eerste gezicht soms onschuldig, maar de buitenkant laat vaak alleen het topje van de ijsberg zien. Wij helpen u met het samenstellen van een gedegen schadetaxatie en handelen alle bijkomende zaken met de verzekering voor u af. Dat scheelt u een hoop kopzorgen.

Pod ruitmontage afwerking

Ruitmontage en -reparatie

Wij adviseren u om bij een barst in de ruit direct actie te ondernemen. Door temperatuurverschillen wordt een sterretje alleen maar groter, totdat er niets anders meer op zit dan een hele nieuwe en bovenal dure ruit te plaatsen. Laat een barst dus op tijd repareren, dat scheelt in de kosten. In onze werkplaats in Venlo repareren en monteren we autoruiten.

Pod uitdeuken

Uitdeuken zonder spuiten

Afdrukken van hagelstenen in het dak? Elke keer geconfronteerd worden met deukjes is behoorlijk vervelend. Uitdeuken zonder spuiten, wat ook wel restylen wordt genoemd, is een innovatieve techniek voor het succesvol herstellen van deuken. Met secuur reparatiewerk brengen we bij Gebr. Steegs] deukjes nauwkeurig terug tot er niets meer van te zien is, zonder dat hierbij de lak wordt aangetast.

Pod Spuitwerk

Licht industrieel spuitwerk en gewoon spuitwerk

Licht industrieel spuitwerk is voor ons precisiewerk. Door onze ervaring weten wij steevast goed en blijvend resultaat te behalen. Uw auto ziet er weer als nieuw uit. We passen uiteraard altijd de juiste oppervlaktebehandeling toe. Dit geldt ook voor het reguliere spuitwerk. Voor meer informatie raden we u aan contact op te nemen.

Pod Kunststofreparatie

Kunststofreparatie

Heeft iemand tijdens het uitparkeren een deuk in uw bumper gereden zonder een briefje achter te laten? Beschadigingen aan kunststof onderdelen, zoals de bumper en de grille, repareren wij op professionele wijze. Deuken, krassen, scheuren en gaten worden volledig hersteld. De onderdelen hoeven dus niet vervangen te worden, en dat merkt u in uw portemonnee.

Gratis offerte

Twijfelt u of u autoschade wilt laten repareren, omdat uw gevoel zegt dat het heel duur is? Blijven rondrijden met schade is geen goede oplossing. Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan zit u nog nergens aan vast, maar krijgt u wel inzicht in de kosten.

Geen voorrijkosten in Venlo en omgeving

Soms is de autoschade zo groot dat auto’s niet meer naar onze werkplaats gereden kunnen worden. Is dit bij u ook het geval? Bel dan 077 382 32 74. Wij komen de schade op locatie opnemen. Daarvoor betaalt u geen voorrijkosten!

24-uursservice bij autoschade

Als u net een aanrijding heeft gehad, is het verstandig om autoschade zo snel mogelijk te laten opnemen. Indien u direct hulp nodig heeft, staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar met gedegen spoedservice.

Wij halen en brengen uw auto

Wil uw auto niet meer starten, of durft u met opgelopen autoschade de weg niet meer op? In Venlo en omgeving halen wij uw auto bij u thuis op. Na de reparatie brengen we hem uiteraard in piekfijne staat weer bij u terug.

Gratis vervangend vervoer

U kunt gebruik maken van 1 van onze leenauto's die vaak kosteloos ter beschikking staan. U bent tijdens de reparatie dus niet aan huis gebonden. We zorgen er door middel van technisch onderzoek en reparatie voor dat uw eigen auto snel weer voor de deur staat.